semesterpower.

Den här semestern kan vara den bästa hittills i mitt liv. Såhär tre veckor in på ledigheten har jag insett var mitt fokus för den här perioden ligger, och vad jag vill göra och inte göra. Hur jag ska lägga upp mina dagar - vad jag ska tacka ja och nej till. Vad som betyder något för mig, och det är ju faktiskt min ledighet. Inte någon annans.
 
Var mitt fokus ligger? Jag lägger mycket tid på vindsurfingen, det är det nog inte någon som har missat. Jag bor och lever i Fiskebäck, och det har mest bara blivit så. Jag åker helt enkelt aldrig hem därifrån. Jag planerar kanske att åka hem runt klockan 15, men är ändå inte hemma förrän 20. Jag vet knappt vad jag fördriver tiden med. De timmar jag inte plaskar runt som en säl i Fiskebäck så lägger jag mycket tid på att kolla igenom alla reklamblad från mataffärer för att veta vilka sommargodsaker som är billiga just den här veckan. Jag tar inte på mig  mitt armbandsur. Jag vädrar lägenheten ofta och städar. Jag vattnar mina blommor. Jag läser mycket, och numer gärna på engelska. Jag skickar mycket mail. Tar hand om vindsurfingklubben. Ibland så tränar jag, men jag försöker ta hand om mitt skadade knä och det känns som om det är gymmet det inte gillar, så dit går jag inte. Jag skaffar mig blåmärken. Och jag äter hönökaka.
 
Vad som hänt med träningen? Min coach i vindsurfingen har lyckats övertala mig till en ny form av träning genom att ge mig en bok och efter det vara lika övertygande som den bästa politikern på att få mig att inse att det är den här formen av träning jag behöver för att stärka leder och bygga starkaste musklerna som finns. Så jag har börjat  läsa boken och träna enligt den. Och det känns sunt, och som om det kan hjälpa mig med både jobbet och surfingen och livet i allmänhet - och då tycker jag det är fett värt ett försök. Jag ger det något år till att börja med så får vi se om det leder till några framsteg.
 
Vad jag ska göra nu? vika tvätt.
 
 
Fotocred: Staffan Rönnefors www.3bilder.se
 

Kommentarer
Postat av: Johnson

Whihooo

2015-07-21 @ 10:16:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0