Ingen vind...

Igår morse hittade Carlotta en ödla i sin necessär. Hon var skräckslagen och ville att jag skulle ta ut den. Men hennes rädsla liksom smittade mig och jag blev helt tjejigt rädd för den där ödlan som låg där ihoprullad. Så jag gick för att hämta Pablo. En av killarna som jobbar här på hostellet. Han tog helt simpelt tag i den med fingrarna och kastade ut den. Vi skrek och han skrattade. 
- det var en av gårdagens stora händelser som avvek från det normala. 

Och jag lärde killarna på stranden hur de ska utveckla sina pullups. För jag menar - de kan göra pullups sovande. Jag kände att de behövde lite utmaning. Så plötsligt kunde de bara göra typ tre stycken själva. Hihi. 

I övrigt så är vindprognosen fruktansvärt dålig. De säger att regnsäsongen var dålig och att det bidrar till mycket moln och regn nu, vilket i sin tur bidrar till mycket mindre vind. Min sista vecka här verkar bli superlightwind. Men då får jag väl träna på såna grejer. Tyvärr är det det jag gör hemma. Men jag är väldigt lycklig av att bara vara här, så det gör mig inte så mycket. Mitt enda problem är att jag snart bara har den tråkiga boken kvar. 

Sen Lovisa åkte hem har jag inte yttrat ett ord svenska. Jag är den enda svenskan på den här ön tror jag. Jag pratar engelska till och med när jag pratar med mig själv. 
Kommentarer
Postat av: LG

Men Du skriver iaf på svenska fortfarande....

2015-01-14 @ 21:20:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0