time to go!

Jag började vindsurfa för två somrar sen. Därmed har jag kommit till det stadie då jag i sverige kan säga att jag vindsurfat i två säsonger. Säsonger liksom. Jag låter väldigt seriös och duktig när jag säger så. Säsonger. Riktigt så avancerat är det inte. Det innebär nog mer att tiden har gått, livet har passerat, och jag har surfat lite under tiden. Och lagt en jäkla massa pengar på att köpa konstiga saker som jag inte ens visste att man kunde köpa. Hade jag inte vindsurfat så kanske jag hade haft råd att köpa en lägenhet nu. Fast jag väljer att se det från ett annat håll; hade jag inte vindsurfat så hade jag inte heller haft hälften så kul och jag hade inte haft de vänner och den känsla för Fiskebäck som jag har nu. Mitt liv hade varit väldigt mycket mer i en gråskala än det är.
Det är också därför jag återigen har spräckt mitt lägenhetssparande och bokat en resa. Jag tänker inte berätta vad den kostar mig ekonomiskt. Jag tänker mer tala om vad den ger mig energimässigt. Imorgon lyfter planet. Jag ska åka utan mina föräldrar till andra sidan jordklotet. Med mig har jag min ständiga följeslagare, Bergendahl. Vi ska flyga väldigt mycket och väldigt länge och sen ska vi på ett ställa mitt i ingenstans. Ambitionen är att berätta för min kropp att mina knän visst klarar löpbelastning och att handleden visst klarar att surfa. Och så tänker jag berätta för hjärnan att det är dags att börja klara hårdvindstricken med brädan nu. Jag är så taggad att jag nästan går sönder av entusiasm.
 
Det är så mycket som kan gå fel, men jag är lugn. Jag är ganska van vid kaos och att sova utan tak över huvudet och utan mat. Att göra det i ett land där det är varmt och gött skulle inte göra mig så mycket.
 
Jag ska blogga här när jag kan. Slänga upp en bild då och då och kanske berätta vilka misstag jag gjort och var jag har slagit mig. Jag satsar på att inte skada mig första veckan. Vore onödigt tänker jag. Men, jag känner mig själv.
 
Hit ska vi!

Kommentarer
Postat av: LG

Nice, ha en skön resa.
Synd att jag inte kunde hjälpa Lovisa.

2014-12-21 @ 21:04:42
Postat av: LG

Nice, ha en skön resa.
Synd att jag inte kunde hjälpa Lovisa.

2014-12-21 @ 21:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0