om våren varit bra? javisst.

Det finns så många ord och meningar som skulle kunna beskriva hur jag känner mig och mår just just nu. Färdigskrivna och poetiskt formulerade av människor som måste ha en vacker själ. Om man nu kunde ta på själen, ge den adjektiv. Jag hoppas man kan det.
Jag mår faktiskt väldigt bra. Väldigt väldigt bra. Men samtidigt så fruktansvärt dåligt. Jag har så mycket prestationsångest. Det är som om någon tuggar, river och sliter på insidan av min mage och jag vill bara skrika högt utav smärta. Och när jag skrikit färdigt vill jag gräva ett hål att lägga mig i och sen fylla med sand så att ingen ser eller hör mig eller kan förvänta sig något av mig. Samtidigt som all press från jobbet kommit så har även sommaren kommit. Och det är nog faktiskt det som lyfter mig. När solen skiner och knopparna slår ut på träden så glömmer jag vissa korta stunder bort allt som hänger över mig. Då mår jag fantastiskt.
 
Det har hänt så mycket sen jag skrev sist att jag knappt vet vad jag ska berätta. Jag har jobbat mycket. Och tränat mycket. Jag har skadat mitt knä så att all löpning som var planerad den här våren har gått åt helvete och jobbet har också gått åt helvete på grund av det och ska jag vara riktigt ärlig så har det generellt gjort mig ganska bitter. Men nu sådär typ 10 veckor senare har det börjat ordna upp sig. Jag klarade att springa 3km häromdagen och det är mer än jag kunde drömma om när jag haltade runt i skogen för några veckor sen och grät i mörkret för att det gjorde så fruktansvärt jävla skitont. Jag uppskattar verkligen inte att känna mig så meningslös och helt enkelt skitdålig. Särskilt inte när det är kroppen som strejkar när huvudet vill. Nu hoppas jag bara att det håller de närmsta veckorna när  vi ska prövas om och om igen och jag verkligen inte hade velat ha kroppen som ett hinder.
 
Vi har varit lediga en vecka nu, över påsken och sådär. Jag och en kompis tog en välförtjänt tur till romantikens stad; Paris. Det behövdes. Vi tänkte väldigt mycket på jobbet men det fanns stunder då vi glömde det, och det var för de stunderna vi åkte dit. Sen att det kostade oss sjukt mycket pengar och att disneyland var lite överskattat har jag bestämt mig för att skita i. Palla grejen liksom. Jag är väldigt nöjd och min mage tackade för alla croissanter och baguetter genom att ge mig 6chins för första gången på ett halvår. Helt okej.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0