Vid vägens slut

Det finns känslor som känns som en stor kram. Och så finns det känslor som gör ont. Och så finns det känslor som kramar så hårt att det gör ont. Och känslor som gör så ont att de till slut blir som en stor kram, för att man kan luta sig tillbaka på dem. Och så finns det känslor som sakta pressar luften ur lungorna på en. Jag vet faktiskt inte vilken känsla som är värst. Jag uppskattar inte känslor. Vare sig de är till för att vilja mig illa eller egentligen för att göra mig glad, så uppskattar jag dem inte. Jag tycker inte om att bli påverkad, att bli styrd av känslor. Jag tycker precis lika illa om att sakna någon av kärlek, som jag tycker illa om att ligga i fosterställning på badrumsgolvet och gråta över någon jag saknar av sorg.
 
Varför jag skriver ner sånt här? För att jag just nu är i en period drabbad av känslor. Och jag tycker inte om det.
Vid vägens slut.
 

nytt jobb!

Jag har börjat på ett nytt jobb. Det är väldigt spännande. Just nu är vi i planeringsstadiet och idag är det nio dagar tills eleverna börjar. Då är det hela vägen in i kaklet som gäller. Framåt och vidare.
 
Jag gör kanske lite för mycket en period just nu. Det är inte så optimalt som jag kanske hade velat, det här med att engagera sig i alla väderstreck samtidigt och att ta på sig ansvar till höger och vänster. Men jag har väldigt roligt och utvecklas mycket och lär mig nya saker varje dag. På jobbet händer det olika grejer varje dag. Än så länge mycket planeringsarbete inför första veckorna på utbildningen men idag bestod dagen istället av att springa milen med några kollegor, sen finlunch i matsalen och en tur med G-båt i Göteborgs skärgård. En väldigt bra fredag. Nu sitter jag kvar sist vid mitt skrivbord och väntar. Jag tycker inte om att vänta. Anledningen att jag väntar är för att jag ska på en kurs till instruktör i fysiskt stridsvärde i helgen. Den ska hållas här på garnisonen så jag tycker att det känns lite onödigt att åka hem.
 
En rolig nyhet som kom den här veckan är att de vill ha mig som gruppchef i min hemvärnspluton. Jag valde en kär kollega och vän som ställföreträdande och kommer få soldater från min gamla gmu-pluton som gruppmedlemmar. det ska bli en väldigt rolig utmaning och verkligen kul att få befästa och utveckla kunskaperna som jag tagit åt mig under KMU:n i sommar. Det hade känts tråkigt att gå en tre månader lång utbildning och sen inte få prova det man lärt sig direkt, lite rädd att tappa det då.
 
 
 

RSS 2.0