Dag1 - om mig

Jag tänkte beskriva mig själv genom fraser ur låttexter. Som om det skulle vara ett kreativt och nytänkande sätt att beskriva sitt inre? - jag tror dock att undertecknad faktiskt sällan gjort det. Möjligen för att beskriva något jag känt, men inte för att beskriva mig själv.
 
Jag avbryter dig när du pratar ibland och jag lyssnar inte alltid så bra. Det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu. Det där att komma på för sent vad man borde sagt, och du jag vill inte låta nånting styra över hur jag mår. Så jag kan börja bry mig när mitt hjärta slutar slå. Ju mera dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma.
 
Du min vän i livet. Jag är där, jag går med dig, genom mörker och hällande regn. Genom höstens tröga grind, genom vårens varma vind. Och du får gärna va med mig, fast du är tom och desperat. Jag vill va den som gör dig glad. Till det sista havet min vän. Du bär min luft i ditt bröst. Men om ni tvivlar så stupar jag idag.
 
Och jag stör dig ibland i din sömn, 
(Magnus Weideskog, Lars Winnerbäck, Norlie&KKV, Kapten Röd, Dan Viktor)
 
 
Det här må låta deppigt, men det har nog egentligen mer med musiken att göra än mig. Jag tenderar gärna till att lyssna till alltför melankolisk och djup musik och fastna för texten. Se det som att varje mynt har två sidor. Det här är den av mig ni inte vet särskilt mycket om - den där benen är veka och rösten svag.
 
För att göra det extra spännande får ni en bild på mig från en svunnen tid.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha! "Jag stör dig ibland i din sömn" (och ibland skäller jag ut dig) =)

2013-11-28 @ 19:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0