KMU inryck.

En vecka går tydligen förbaskat fort. Nu har jag putsat kängorna och packat väskan. Imorgon 13:35 går tåget mot nya utmaningar. Jag läste just igenom kursbeskrivningen, taggar till tusen nu, även om jag är nervös som ett litet barn första dagen i skolan. Ni vet, vart man än ska, vilka man än ska träffa, vad man än ska göra, så vet man aldrig om man kommer passa in, om man kommer känna sig delaktig. Jag har turen att jag ganska lätt anpassar mig, som en annan jäkla kameleont.
 
Skrev jag att jag surfade i tisdags? Firade valborg och våren ochsåvidare med lite vind. Jag tänkte att jag skulle prova selen för andra gången. Förra gången(typ i höstas nån gång) var ju katastrof. Men jag tänkte att som så, den vinner som är trägen. Torrövade först lite på land att haka i mig i bommen, och det gick efter några teknikmissar. Så då hade jag känslan för hur jag sen skulle lyckas på vattnet. Så jag gav mig ut på vattnet Hade sällskap av en ny skön snubbe som precis börjat i klubben, fick lite tips och trix och så bar det iväg. Några gånger fick jag platt fall, när man inte lutar sig tillräckligt i selen så drar seglet över dig på andra sidan istället och ja, du ramlar platt på magen ovanpå seglet i vattnet. Hela den rörelsen går som i slowmotion men du kan inte göra något för att hindra den. Så man skrattar mest högt åt sig själv. Imponerande nog så lyckades jag faktiskt plana med selen ihakad några gånger, och vilken känsla det var, vilken kontroll jag hade, till skillnad från när armarna värker av ansträngningen och man får kämpa bara för att hålla i bommen. Nu kunde jag njuta, vintervantarna till trots(det är tydligen de som gör att armarna dör, säger de som kan).
 
Det jag egentligen ville säga med denna mastodontutläggning om min tisdagssegling var att det pajade min kropp totalt. Sen i tisdags har jag hostat som en katt som käkat upp hela pälsen. Det är helt otroligt. Och jag är så arg, för jag har fått ställa in så mycket grejer jag ville göra, och så många träningspass. Så får jag börja KMU:n förkyld med, härligt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0