Mar. 30, 2013

Utbildningen går framåt. Nu har vi haft två veckors fokus och inriktning på att bli militära skyddsvakter. Det har varit två tunga men lärorika och roliga veckor. Jag har lärt mig väldigt mycket och det mesta har fastnat för framtiden. Det häftigaste är att man faktiskt vet hur man ska agera i olika situationer och man vet att man har lagstöd i det man gör, utan att man sysslat med det under en lång period. Man lyckas lösa problemen.

Plutonen har blivit en sammansvetsad grupp och vi känner varandra mer och mer. Vi har därför roligare och roligare ihop. Och jag trivs. Kanske för bra. När jag går in genom grindarna på söndagskvällarna känns det som att komma hem. Jag är en människa som trivs med rutiner, och att veta vad som väntas av mig. Försvarsmakten ger mig det, och jag mår bra av det. Jag känner mig trygg.

Samtidigt så drar det i mig. Jag vill tillbaka till jobbet. Jag saknar det, det gör mig så himla glad, och jag älskar mina kollegor så mycket. Så jag får kompromissa och göra både och ett tag. Det blir nog bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0