Dag7 - min bästa vän

Jag skulle kunna fundera i timtal över vem jag ska sätta högst upp på vänskapens bergstopp. Och ändå skulle jag inte bli nöjd. Det är ett svårt beslut, och eftersom att just det här beslutet är frivilligt och inte livsviktigt, så väljer jag att avstå från att välja. Jag tänker inte placera någon på toppen. Jag tänker däremot berätta för er vad vänskap betyder för mig. Jag tror jag gjorde något liknande när jag gjorde halva den här listan för sisådär tre år sen. Jag minns dock inte vad Becka 2.0 kände i sitt hjärta. Men jag vet ungefär hur jag känner nu, och det är ändå det som faktiskt betyder något för nutiden, och framtiden.
 
För mig är vänskap det som får mig att hålla ihop. Det är ett aktivt val att vara vänner. Samtidigt som det kan vara ett omedvetet val att man inte hör av varandra på månader eller år. Jag skulle hellre dö än se mina vänner lida.
 
Jag har suttit här skitlänge nu. Skrivit och sen tryckt på delete. Skrivit igen. Och tryckt på delete igen. Det enda jag fick ner som faktiskt beskrev hur jag känner är det kursiva. Det jag tror att jag vill få formulerat i ord är att jag inte skulle stå här idag om det inte var för mina vänner. Jag skulle aldrig kommit hit där jag är idag, om det inte vore för all konstgjord andning ni gett mig och alla starka händer som kramat min själ. Jag hade kanske inte ens varit vid liv om det inte var för er. Så poetiskt nog så vill jag tacka. Jag vill tacka för att ni torkar tårar och drar mungipor uppåt, när vägen är som krokigast. Jag vill tacka för att ni håller min hand, när jag ska göra saker jag är övertygad om att jag inte klarar av. Jag vill tacka för att ni uppmuntrar mig, när jag är på väg att ge upp. För jag vill inte ge upp. Jag vill aldrig ge upp. Och det vet ni. För ni har antagligen sett rakt igenom mig. Även om jag är en stängd bok. Tack.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kn Bar

Den som förser dig med pengar under din utbildning måste
Väll ändå hamna högt upp på listan för
"Molgan" vänner 😉

Svar: Svaret på den frågan är bedömt ja Kapten!
Kaifighter - Becka

2013-12-10 @ 22:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0