värstingsemestern. punkt.

Idag är första dagen på min andra semestervecka. Den här veckan har börjat kasst. Så jag tänker börja med att skriva om förra veckan - som var grym. Jag fick ihop 19,5 surftimmar. Jag köpte mig en surfkurs och lärde mig hur jag ska göra 360 utan att ramla varje gång, dessutom 360diablo, då slutar man på ett lite annat sätt och duckar under seglet. Sen lärde jag mig en sväng som heter cowboy. Och switch helitack, men den sitter inte riktigt än. Och så försökte jag lära mig en grej till, men den fattade jag aldrig och har därför redan glömt. Grymt kul i vilket fall. Under veckan som gick hann jag med både pyttepyttelite vind och massor med vind. Jag hann ha sönder utrustningen och laga den med hjälp av Johnsson. På de där 19,5h på vattnet hann jag även vrida till och mosa högerfoten så jag knappt kunde gå på den i ett dygn, jag fick masten rejält jävla hårt i huvudet en gång, fick en annan killes mast i ryggen när han tappade seglet, sen slog jag tänderna i bommen och jag pajjade min våtsko. Det senaste är sånt där jag INTE berättar för mamma när hon ringer. Då kommer tjatet om hjälm och flytväst igen, och det pallar jag inte. Är jag försiktigt så klarar jag mig ändå. Det är när det gör ont som man faktiskt lär sig att sådär ska man inte göra. Hoppas jag. Förutom att klämma foten mellan masten och brädan, för det gör jag minst en gång i veckan och det gör lika fucking skitont varje gång.
 
Den här veckan har jag även hunnit tre gympass och en löprunda. Jag får skynda långsamt nu. Tvingar mig till mycket vila för att inte skada mig. Eftersom träningen blivit lidande under det gågna halvåret när jag mest använt tiden till att överleva och ta mig igenom diverse jobbiga moment. Jag får se hur mycket jag hinner den här veckan, då jag ska ut och segla en sväng. Men ikväll blir det i alla fall ett mördarpass med Majornagänget, jag är rädd att jag inte kommer överleva - det utlovas svett.

Varför den här veckan börjat dåligt? Först hittade jag inte mitt måttband. Helt jäkla borttappat. Sen när jag väl hittade det och skulle sy på ett kuddofodral, så blev det fel på fel på fel. Så då orkade jag inte mer. Och så skulle jag skriva ut en ansökan och skicka för en kurs jag vill gå, så strejkar skrivaren? Inte för att den någonsin gör som jag vill, men ändå. Och nu är jag inte ens surfsugen? Skit. Men, jag tänker dansa igenom alla problem jag har!
 

Jag har hunnit käka upp den här rackarn också! I finaste sällskapet av Tösen Jollehanna och Henkepenke
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0