såhär sista dagen på semestern.

Varför jag skrivit så sällan? Jag har haft mitt livs andra semester. Helt sjukt att man kan vara ledig och få betalt samtidigt. Den här semestern har varit grym. Jag kan inte beskriva den som annat. Jag har varvat vindsurf och löpning och gym och vindsurf och kompishäng och vindsurf och segling och gym och god mat och fint väder och vindsurf och löpning. Sa jag att jag har vindsurfat? Jag har lärt mig så mycket på tre veckor. Nu ska jag bara trycka in allt i muskelminnet och bli grym på det jag lärt mig. Och självklart lära mig nya saker under tiden. Jag är lite rädd för att hösten kryper allt närmre och det betyder mörker. Regn gör mig inget - eftersom att med regn kommer oftast vind i den här stan. Men däremot mörkret irriterar mig. Eftersom att jag kommer ha lite annorlunda jobbtider mot vad jag haft förut. Jag hoppas jag kan få jobba en del kvällar i alla fall.
 
Något som däremot piggar upp mig är att jag fått tillbaka min träningsmotivation. Jag hade en liten dipp där i somras och ville helst bara ligga i min säng och käka godis när jag väl var ledig. Men nu är den tillbaka. Kör på hårt med nya träningsprogram och världens bästa pepp från vännerna. Tänk vilken lyx, att ha träningstokiga kompisar?
 
Nu tänker jag ge er lite bilder från min fina semester dåva. Imorn klär jag på mig uniformen och sticker ut i skogen. Det är dags för årets andra "Aldrig ge upp", den här gången som gruppchef. Hur ska detta gå? Hujedamej. Märks dock att man börjar få rutin, gick snabbt att packa. Jag har säkert glömt allt..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0