såhär sista dagen på semestern.

Varför jag skrivit så sällan? Jag har haft mitt livs andra semester. Helt sjukt att man kan vara ledig och få betalt samtidigt. Den här semestern har varit grym. Jag kan inte beskriva den som annat. Jag har varvat vindsurf och löpning och gym och vindsurf och kompishäng och vindsurf och segling och gym och god mat och fint väder och vindsurf och löpning. Sa jag att jag har vindsurfat? Jag har lärt mig så mycket på tre veckor. Nu ska jag bara trycka in allt i muskelminnet och bli grym på det jag lärt mig. Och självklart lära mig nya saker under tiden. Jag är lite rädd för att hösten kryper allt närmre och det betyder mörker. Regn gör mig inget - eftersom att med regn kommer oftast vind i den här stan. Men däremot mörkret irriterar mig. Eftersom att jag kommer ha lite annorlunda jobbtider mot vad jag haft förut. Jag hoppas jag kan få jobba en del kvällar i alla fall.
 
Något som däremot piggar upp mig är att jag fått tillbaka min träningsmotivation. Jag hade en liten dipp där i somras och ville helst bara ligga i min säng och käka godis när jag väl var ledig. Men nu är den tillbaka. Kör på hårt med nya träningsprogram och världens bästa pepp från vännerna. Tänk vilken lyx, att ha träningstokiga kompisar?
 
Nu tänker jag ge er lite bilder från min fina semester dåva. Imorn klär jag på mig uniformen och sticker ut i skogen. Det är dags för årets andra "Aldrig ge upp", den här gången som gruppchef. Hur ska detta gå? Hujedamej. Märks dock att man börjar få rutin, gick snabbt att packa. Jag har säkert glömt allt..
 
 
 
 

Surfvindarna från himlen!

Idag blåste det så jäkla mycket. Västligt 10(15) hela dagen. Jag kom ner till Fiskebäck. Det flög riggar i hela shitbay. Säkert 20 surfare. Jag gick runt med en liten klump i magen, funderade på om jag vågade ge mig ut. Jag brukar mest tycka det är läskigt när det blåser sådär mycket. Men några surffolk frågade om jag skulle köra, och påminde mig om att shitbay inte är farligt. Driver du iväg där åker du ändå bara in i kanten, inte ut i havet. Så jag riggade segel. Då kom Ellen gående och skulle också ut på vattnet, då var det bara att rigga upp och ge järnet.

Och vet ni? Det gick så himla bra! Jag är så mycket sämre än typ alla andra - men jag planade så bra ibland och jag lyckades med säkert 15 helikopterslag. Och jag har aldrig lyckats med ett enda i såpass mycket vind innan. Äntligen fick jag bekräftelse på att lättvindsträningen ger något. Så gött!


Mixtvätt?

Det här med att man inte får blanda civilit och militärt gäller förhoppningsvis inte vad gäller tvätt - isånafall är jag så körd nu.


Bekymmer.

Idag är vädret helkonstigt. Men jag satsar på eftermiddagssurf och kvällsgym. Och sen ska jag äta lite nån gång däremellan och innan ska jag tvätta som fan. Jättetråkigt osv.

Förresten så har jag funderat på en sak. Alltså, havregrynsgröt ska ju vara en så bra frukost, eftersom att man blir så mätt och håller sig mätt länge. Men det är ju bara bullshit. De dagar jag käkar gröt till frukost blir jag hungrig inom 1,5h. Och då menar jag inte lite sugen - utan hungrig på riktigt. Så hungrig att jag bara vill äta all mat jag har hemma. Varför blir det inte så när jag äter fil?


Ny tröja!


värstingsemestern. punkt.

Idag är första dagen på min andra semestervecka. Den här veckan har börjat kasst. Så jag tänker börja med att skriva om förra veckan - som var grym. Jag fick ihop 19,5 surftimmar. Jag köpte mig en surfkurs och lärde mig hur jag ska göra 360 utan att ramla varje gång, dessutom 360diablo, då slutar man på ett lite annat sätt och duckar under seglet. Sen lärde jag mig en sväng som heter cowboy. Och switch helitack, men den sitter inte riktigt än. Och så försökte jag lära mig en grej till, men den fattade jag aldrig och har därför redan glömt. Grymt kul i vilket fall. Under veckan som gick hann jag med både pyttepyttelite vind och massor med vind. Jag hann ha sönder utrustningen och laga den med hjälp av Johnsson. På de där 19,5h på vattnet hann jag även vrida till och mosa högerfoten så jag knappt kunde gå på den i ett dygn, jag fick masten rejält jävla hårt i huvudet en gång, fick en annan killes mast i ryggen när han tappade seglet, sen slog jag tänderna i bommen och jag pajjade min våtsko. Det senaste är sånt där jag INTE berättar för mamma när hon ringer. Då kommer tjatet om hjälm och flytväst igen, och det pallar jag inte. Är jag försiktigt så klarar jag mig ändå. Det är när det gör ont som man faktiskt lär sig att sådär ska man inte göra. Hoppas jag. Förutom att klämma foten mellan masten och brädan, för det gör jag minst en gång i veckan och det gör lika fucking skitont varje gång.
 
Den här veckan har jag även hunnit tre gympass och en löprunda. Jag får skynda långsamt nu. Tvingar mig till mycket vila för att inte skada mig. Eftersom träningen blivit lidande under det gågna halvåret när jag mest använt tiden till att överleva och ta mig igenom diverse jobbiga moment. Jag får se hur mycket jag hinner den här veckan, då jag ska ut och segla en sväng. Men ikväll blir det i alla fall ett mördarpass med Majornagänget, jag är rädd att jag inte kommer överleva - det utlovas svett.

Varför den här veckan börjat dåligt? Först hittade jag inte mitt måttband. Helt jäkla borttappat. Sen när jag väl hittade det och skulle sy på ett kuddofodral, så blev det fel på fel på fel. Så då orkade jag inte mer. Och så skulle jag skriva ut en ansökan och skicka för en kurs jag vill gå, så strejkar skrivaren? Inte för att den någonsin gör som jag vill, men ändå. Och nu är jag inte ens surfsugen? Skit. Men, jag tänker dansa igenom alla problem jag har!
 

Jag har hunnit käka upp den här rackarn också! I finaste sällskapet av Tösen Jollehanna och Henkepenke
 

RSS 2.0