OM jag hade roligt?!


07,50

Jag sov som en kratta inatt för jag var så nervös. Nu sitter jag här med aningen blodsprängda ögon, en kraftlös kropp och ont i halsen. Bästa uppladdningen någonsin. Bussen går 09,04 och jag ska packa i ordning det sista (läs: packa upp allt jag redan packat och byta ut allt mot det jag inatt funderade ut att jag skulle ha med mig istället) och kanske hinna en powernap innan dess.

Idag är jag arg på försäkringskassan och posten. Mitt SGI har inte kommit och nu börjar jag bli riktigt förbannad. Jag ringde dem nu och nu sa hon att det kan ta upp till en vecka innan det skickas från dom, och tanten jag ringde i torsdags sa att det hade skickats i onsdags? Sånt kan göra mig så irriterad. Men hon jag pratade med nu skulle skriva ut det och skicka det med a-post till mig så får väl killen komma ut med det. Men som sagt, det kan göra mig så irriterad när administration ska ta så himla många vändor hit och dit. Nu är det i alla fall på väg, en vecka för sent och nu ska jag behöva vara nervös över det också.

Uppdatering: Nu har jag packat om och rätt och tagit bort och lagt till och nu är jag ganska nöjd. Insåg just att jag ska nog ta ut lite pengar innan bussen går, kan vara bra att ha lite kontanter med mig, så nu måste jag sluta skriva. Men jag vill inte. Nu är det dock pang på som gäller, ingen tvekan, jag ska göra det här så jävla bra det bara går (håll alla era tummar för mig).

Puss.


GUF 2012

Klockan är 09:45 när jag börjar skriva det här. Vid den här tiden imorgon rycker jag in för att göra GUF i två veckor. Grundläggande soldatutbildning för frivilliga. Jag vet inte om jag någonsin varit såhär nervös inför något i hela mitt liv. Kanske när jag skulle börja gymnasiet, då minns jag att magen vände sig väldigt många gånger samma morgon. Och benen var som spagetti. Ungefär som nu.

Vad jag är nervös för? Att jag ska bryta ihop såklart. En Becka utan sömn borde inte vara en särskilt bra Becka. Men jag ska försöka vara mitt positiva jag för det mesta, jag tror att allting blir lite lättare då. Jag är nervös att ingen ska tycka om mig, såklart, hur kul hade det varit? Jag är nervös över att jag ska ha fel saker med mig, att jag ska sakna killen alldeles för mycket och för att jag ska få skoskav och råka gnälla så att folk tycker att jag är jobbig. Låter det som banala saker? Jomenvisstgördet. Fast om ni tänker er att ni lägger tusen såna här tankar i en hög som ni trycker in i min mage och min hjärna och som har legat där och spökat en vecka så är det inte lika banalt längre, då är det lite jobbigt.

Jag är nervös.
Men jag har laddat kameran och skrivit en "Att-inte-glömma-lista" och jag har tvättat underkläder för två veckor som nu ligger nerpackade i väskan för att åka på äventyr med mig. Jag har även dragit på mig en miniförkylning som grämer mig.

Ja, ehm. Kort sagt så är jag nervig och behövde skriva det någonstans.
http://www.svenskalottakaren.se/start/utbildning/militar/gu-f Där kan ni läsa om GUF :)

ledig förmiddag

Så skönt med en extra ledig förmiddag. Jag älskar mina förmiddagar hemma innan jobb. Idag har jag ätit en god långfrukost framför nyhetsmorgon och stålmannen och ska pyssla lite tänkte jag. Jag är supernervös för GUF:en jag ska göra. På lördag rycker jag in och det jag är mest rädd för just idag är att jag ska hinna bli förkyld lagom tills dess eftersom att alla andra verkar vara det. Därför innehöll min frukost även en shot kanjang, en extra c-vitamintablett och en kopp te. Mellanmålet sen ska också c-vitaminboostas med en apelsin. Jobbigt. Hoppas jag lyckas hålla mig frisk.

Jag har fått två nya träningsprogram som jag kan köra i upp till två månader om jag vill. Det är ett högrepsprogram där jag ska jobba mig upp från 30-45 reps på varje övning och ett med 12-15 reps. Ska bli spännande, även om det såklart är roligare att köra tungt. På högrepsen går jag ner till ungefär 1/3 av de vikterna jag kört innan, vilket känns deppigt. Men jag hoppas att det ska få upp flåset ordentligt och hjälpa mig i löpningen.

Det var allt för mig. Jag är ett nervvrak den här veckan.

backträning!

Igår stod det backträning på schemat. Jag har aldrig sprungit ett backpass tidigare i hela mitt liv. Men det gick bra och jag tog mig hjälpligt upp för alla tio backarna som var med på rundan. Jag tror att det peppande sällskapet gjorde susen dock. Att jag har ont i vristen idag är något jag tänker bagatelisera och lägga på hyllan, för idag är det intensivträning i gymmet med löpning som avslutning som gäller och jag är taggad till tänderna. Jag tror att jag hamnat i ett flow med träningen nu, det känns bra.

För övrigt så är jag bitter för att någon(jävel) har sparkat sönder min cykel. Killen säger att han kommer kanske kunna fixa till den, men det är inte säkert och vi har inte hunnit kolla på den än, varpå jag nu betalar varje bussresa till och från jobbet med engångsbiljetter för att jag var för snål för att köpa månadskort när jag ändå ska rycka in i GUF nästa helg. Jag hade velat gå till jobbet, men jag tycker det är dumt att överanstränga min överansträngda vrist med promenader. Då lägger jag hellre den belastningen på jobbet och träningen. Men åter till min cykel, för det finns nämligen ett ord för sånt här; ONÖDIGT.

april april

Om helgen varit bra?
OM helgen varit bra!

Fredagskvällen började enligt gängse rutin med HIT direkt efter avslutat jobbpass. Efter det kände jag det i hela kroppen; pizzadags! Så när jag kom hem begav jag mig helt själv till pizzerian och köpte en kebabpizza med färsk sallad på, fick ett "trevlig kväll" från pizzabagarn och gick hem och satte mig i soffan. Jag tryckte i mig hela pizzan på rekordtid och var mycket nöjd. Under tiden kollade jag på en komedi och satt och skrattade för mig själv i soffan.

På lördagsmorgonen vaknade jag av mig själv runt 07,20 och insåg att om jag går upp med en gång hinner jag springa en runda innan tvättiden började. Så det blev 4,5 morgonkilometrar som satt väldigt fint. Sen tvättade jag och pysslade och plockade en stund och så begav vi oss till Torget för att köpa muminkopp, bullingredienser och godis. I lördags hade jag nämligen godisdag och hade bjudit hem lite kollegor på bullar. När jag kom hem slog jag på stort och bakade dubbel sats bullar. Mellan jäsningarna provade jag mina vingar lite på longboard och diskning. Sen ramlade gästerna in och vi vräkte i oss bullar i ungefär 3-4 timmar. Jag skulle gissa att vi tillsammans klämde ungefär 50stycken. Vi drack även 4,5liter mjölk. För man måste dricka mjölk till nybakta bullar.

Sen var det söndag och första april. Jag mötte upp Johanna på friskis för lite IndoorWalking och svettades i en timme. Sen traskade vi hem till mig där Therese väntade. Vi fixade godaste maten och satt och påskpysslade i några timmar. När vi var färdiga med alla kycklingar och kaniner tyckte jag att det passade fint med ett träningspass eller två till, så jag vandrade återigen iväg till friskis och mötte där upp ytterligare en kollega som var träningssugen. Vi körde ett gympass med vår hemmasnickrade triset och efter det hoppade vi på ett boxpass för att höja pulsen ytterligare. Efter duschen var jag trött och slutkörd och gick hem för att äta och lägga mig på soffan. Där låg jag sen till läggdags. Utan att röra mig.

Mitt resultat av påskpysslet :)


RSS 2.0