vi tar en paus.

Med mitt skarpa sinne skriver jag vidare på min novell, och jag måste säga att jag är jävligt nöjd. Grymt. Det blir grymt.

Det händer ganska mycket nu. Det blir lite osammanhängande. Och jag vet inte var jag ska börja. Jag tror jag struntar i det. Jag har ingen bloggmotivation och jag tror jag lämnar det såhär. Just nu. Någon vecka eller två. Jag har andra saker att lägga energi på. Saker jag mår bra av, saker jag behöver. Relationer, jobb och framtid. Matlagning. Räkningar som behöver betalas. Och så vidare. Det finns andra grejer.tisdag

Idag mår jag väldigt bra. Jag sov ut ordentligt och sen var jag tvungen att gå och handla för all mat är slut. Men jag åt fil med cornflakes och jordgubbar till frukost nyss, så jag ska verkligen inte klaga. Jag är för övrigt ledig. Jag behöver vara ledig ibland. Men har sökt en tjänst till hösten som jag verkligen verkligen hoppas att jag får. Det skulle vara drömmen. Jag har kommit till intervjuprocessen, så nu ska jag bara charma dem av stolen.

Idag ska jag baka banankaka, vid en diskbänk där det redan står ett berg av disk. Men jag har inte så stort val vad gäller disken, då de stängt av varmvattnet här i huset (BRA URSÄKT!). Och banankaka för första gången i mitt liv, jag tänker skriva om hur god den blev här sen. Mumma.

Jag har förresten börjat på en novell, det går sakta men säkert framåt, och jag tror det blir bra när den väl blir klar. Om det blir en novell vet jag inte, men det löser sig väl det också.

Och jag var på indisk fest i helgen och vi fick prova bollywooddans, det var grymt. Och jag har så grymma kollegor. Så fantastiska. Det finns inte ord.

Det här var en haffsig sammanfattning av hur mitt liv ser ut just nu, i detta skede. Det är lite ovisst och oplanerat men jag gillar det. Jag ska springa ett lopp om typ 2 veckor. Det är lite pirrigt.


RSS 2.0