Trött tjej.Den trötta saningen. Jag börjar ramla ihop i en hög efter Juli arbetsmånad den här sommarn. Kroppen och knoppen är båda sjukt trötta. Jag orkar inte träna längre, det enda jag gör är att äta glass. Jag förstår varför man ska ha ledigt på helgen när man arbetar resten av livet. Det här är lite tortyr, men jag behöver pengarna mer än någosin. Det är alltså bara för bäbisgnälliga Becka att bita ihop och komma igen. Trötta fötter säljer ingen glass.

För övrigt, när jag kom hem idag bestämde jag mig för att leka lite med hunden. När jag jagade honom tänkte jag ta en genväg under äppelträdet. Det gick bra. En liten stund. jag krockade med en liten sketen kvist som stack ut och den rev upp ett långt sår på hela ryggen. Det gör ont.

Igår kväll träffade jag Pillan inne i stan. Sjukt trevligt återseende. Vi hade inte setts sen i julas och hon är för bra hon. Igår shoppade vi zebratröjor och gick till kattrumpan och gungade och pratade i 4 timmar. Fint.


25/7 - typ.

Lars Winnerbäck förgyllde hela min sommar, hela mitt år. Ja, faktiskt hela min existens. Säg gärna att jag överdriver, det förklarar bara ännu mer för mig hur otroligt det var. En sommar utan Lasse är som en tv utan kanaler, onödig.

eller som recensenten så sjukt fint skrev i barran;
Älskad som få andra.

gutt väder sörrö.

Jag har muntrat upp mig själv lite. Försökt måla livet och sommaren i snygga färger med lite guldkant. Jag har jobbat ungefär varenda jävla dag.
Men guldkillen kom hit och vi tog en dagsutflykt med båten en dag när solen sken och jag började jobba klockan fyra. Det kändes som att havet sov den där dagen, som att det tagit ett djupt andetag och slappnat av. Det behövde jag. Vi förflyttade oss till barnsben och blåste badmadrasser och lekte i vattnet som om vi var åtta år och bästa kompisar. En kväll har jag träffat gymnasietjejerna och haft en kanonkväll i Kalmar stad. Nu längtar jag efter Winnerbäck i ett regnigt Borgholm på söndag. Utan Lasse, ingen sommar. Han sällskapar mig just i detta nu, när jag (egentligen) städar upp efter en veckas totalkatastrof i rummet.

Jag langar lite tjusiga sommarbilder från båtutflykten :)

ett slag i magen.

Jag kom inte in. sådär. Nu vet ni. Jag kan också misslyckas.
Här sitter jag utan pengar och framtid men med en lägenhet att betala. Jag vill skrika så många fula ord och dricka så mycket alkohol att allt blir suddigt och inte spelar någon roll. Men det är inte riktigt min grej längre, inte egentligen. Jag känner mig förbannat jävla ensam och misslyckad, lämnad åt mitt eget öde. Jag har ätit godis oavbrutet sen jag fick beskedet. Gråtit några pölar. Plötsligt är sommarvärmen tryckande, vinden alldeles för varm och glassen inte riktigt lika god.

Fitta.

GE OSS BESKED

Jag går som på nålar. Vilken dag som helst avgörs min framtid. Det är spännande måste jag erkänna, men samtidigt fruktansvärt. Nu ska jag ut och steka lite innan jag börjar jobba. Vill bada, men har inte riktigt någon att bada med, får väl bli ett dopp med hunden sen. Han ställer alltid upp.

ARGH. Jag är nervig.

öland!
Sommarens STÖRSTA nyhet; Grisen har fått öron!

Förresten så var jag på Ölands djurpark med killen igår, första besöket sen barnsben. Helt kul var det. Jag såg en tiger och lärde mig vad en dingo var. Jag känner mig sjukt bildad. Jag tänkte langa lite bilder, men nu funkade det inte att föra över bilderna för att jag inte hade någon sladd och datorn spottade ut minneskortet. Så ni får se mig bli attackerad av en get en annan dag. Men som sagt, väldigt kul hade vi.

Några varningar utfärdas bara; Gå inte på cirkusen de har om det är varmt ute. Det är i princip enbart clowner, ingen aircondition och alldeles för hög musik som tjuter i öronen hela tiden. Om du är i princip vuxen(som jag) så behöver du knappt besöka piratvattenlandet. För poolen är alldeles för grund så vilken rutchkana man än åker så slår man sig i botten och det är fanimej inte kul någonstans. Ta med dig egen matsäck(som vi så smart gjorde), för en liten hamburgare, en liten pommes och INGEN läsk kostar 80kr.


vi har flyttat tror jag?
Ship happens?

Idag har vi gått från säkerhet till kaos till säkerhet och till kaos igen. Sjukt påfrestande för mina nerver!

Såhär var det. Vi hade ju bokat en lastbil till flytten, nu blev den upptagen och vi hade turen att lyckas boke ett släp. När vi nu glada i hågen och spända inför flytten åkte för att hämta detta stora släp så insåg vi tillsammans med tjejen i kassan att hoppsan, vi har råkat ut för en klassisk dubbelbokning. Väldigt intressant och utvecklande för själen. Så vi tog vårt pick och pack och ett wildshot att åka till byn igen för vi hade sett ett släp som det stod "uthyres" på. Ringde numret och en snubbe svarade och allt var jobbigt så vi åkte hem till hans chef eller nåt som min pappa så ypperligt kände.
Han följde med oss och vi satt där och kände att nu har allting löst sig, paniken la sig tillrätta i magen. Då kommer pappa och öppnar bildörren åt mig och mamma och framför nyheten.
"Ni kommer inte tro mig, vagnen har punka"
Jag vet inte vad jag har gjort, men Gud har jag inte på min sida. I alla fall så var de där gubbarna serviceminded och de fixade punkan och slängde med ett extradäck(tack). Sen när vi skulle köra så inser dom att bromsljusen på vagnen inte funkade. Vid det här laget satt jag i bilen och tuggade frenetiskt på godisnapparna jag köpt som bilgodis inför morgondagen, i ren desperation. De lagade lampan och efter att tag funkade båda bromslamporna utan problem. Efter detta åkte jag och min kära lilla pappa som började bli trött på livet och tankade och hämtade hem en mopen. Nu har vi lassat in det som ska åka med från byn och vi sitter utslagna på olika platser i huset. Jag dricker cola och äter blåbärsmuffins, de surplar kaffe. Jag trivs ganska bra nu, fan va gott jag kommer sova.

Jag ska ha så jävla kul imorn. Jag älskar själva grejen att flytta. Gud så roligt att packa upp!

RSS 2.0